30.12.08

Thanx Kt Semua Peserta Perkhemahan & Arwah Chitam

:snow20:

Ahaks..Naz nk ucapkan terima kasih byak2 kat sume peserta
yg mengikuti Perkhemahan Ke Tg.Sedili & Air Terjun Kota Tinggi..
Hahah..semua peserta mmg sporting giler la!!!!!
Uncle Kasawari yg kecoh giler..haha
Auntie Linda yg kuat ketawa..bes dgr K.linda ketawa..ahaha
Abg Sodep yg sporting & funny giler!haha..comel lak tuh..
K.Retna yg cntik lagi baik lak tuh..hahaha
Abg Rosli yg romantik giler la...hahah..
Abg Shai yg mmg kaki borak..ade je cite2 menarik..haha
N sume la..hahah...
:minimo_19:



ARWAH CHITAM



Arwah Chitam bin tak tahu(anak yatim piatu)telah meninggalkan
Marlin Md Noor Sekeluarga pada

27 Disember 2008 pada ptg hari....semoga rohnya dicucuri rahmat...
I luv u Chitam...U re The Best Cat In The World...
:minimo_29:

7 talking:

sodep said...

salam deknaz... saya mana ada sombong... hisk... saya oke aje kat sini.. cuma internet selow sikit untuk reply msjbox.. jangan marah yer... deknaz nyer msjbox dah xpired.. tak boleh tinggalkan mesej kat situ lagi.. suruh mak bayor sepuluh hengget... thehehehe wenduu gak kat dek naz... manjer tucen.. meow..

Kak Puteri Ezza said...

Alamak cayang... Msjbox expired laaa :( Happy New Year ye Deqnaz sayang :) Semoga terus cemerlang.

QM said...

omg, i love cats & your cats are simply beautiful!

Happy New Year, btw(;

Thnks for following

Kasawari said...

selamat kembali ke sekolah... tinggalkan blog ni sementara.. tumpukan pada pelajaran ya...

Til said...

Hi, thanks for stopping by my blog. I very much like your blog, it's gorgeous, but I don't understand a word of it, unless you have 'mee goreng' written someone in it. But Selamat Dang if that means hello. Maybe it means welcome. I'm not very sure. And your cats (if they're yours) are very cute :D.

Anonymous said...

naz, ksian ur chitam. x smpat nk jmpe die. mke die dh la cute! :(

XOXO,
shahida

Anonymous said...

Arwah Chitam bin tak tahu(anak yatim piatu)telah meninggalkan
Marlin Md Noor Sekeluarga pada
27 Disember 2008 pada ptg hari....semoga rohnya dicucuri rahmat...
I luv u Chitam...U re The Best Cat In The World...

ini ayat original ke ayat di internet? sebab saya macam pernah jumpa ayat ini some wheare. naz pengguna blogspot yang baru jadi kakak nak ajar sikit-sikit bagaimana nak jadi blogger yang dibangga malaysia. adik kena pandai bina ayat sendiri maklum lah dah sekolah menengah, lupa lah jadi nak bina ayat sendiri. maklum lah bina ayat itu kerja budak-budak sekolah darjah. kakak bukan kata diri kakak ni bagus dan "perfect" tetapi kakak sebagai blogger yang lama dan berpengalaman nak juga ajar adik. supaya blogger malaysia menjadi best blogger lah katakan. kakak tengok cara adik ni kakak teringat lah pulak zaman kakak mula-mula start blogging dan zaman remaja. kakak harap adik dapat berusaha dengan lebih gigih dan menjadi blogger harapan malaysia. pegang kata-kata ini di tangan adik, go! go! malaysian bloggers, go!
itu moto yang kakak simpan ketika kakak blogging. tapi sekarang sudah tua. anak pun dah ada. kakak teringat juga zaman blogging. nanti kakak macam nak start balik lah life with blogging sebab blogging world ni memang lah seronok. boleh share semua pengalaman bersama teman-teman bloggers semua. mesti lah suka sebab orang dapat tahu. tetapi jangan lah terlalu show-off sebab anda tentu akan dikutuk. dan oleh sebab itu, malaysian blogger dikatakan tidak menggunakan blog dengan betol, atau lebih senang, menyalahgunakan blog. so what i am trying to say here is, don't write something stupid. nanti orang kata apa pulak kan adik? dah lah adik, suami kakak panggil ni. nanti kakak komen lagi blog adik. nanti kakak bukak blog adik jangan lupa nak baca blog kakak pulak yer?
baiklah. terima kasih adik kerana baca komen kakak.

assalamualaikum.

ingat di tangan adik, go! go! malaysian bloggers go!

kak siti, KL, 43, ex-blogger.

 
Diary Of Miss Naz © 2008. Design: ~ Sweet Baby Girl