24.12.08

Tuisyen Sudah Bermula!!!!!!

ARGGGHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:angry:
Arini,tuisyen Science sudah bermula!!
Waduh...nmpaknya lepas ni full time la masa aku dngan tuisyen!!
X dapatla aku nak on9 24 hour lagi..
Huaaarrggghhh!!
!!Ni yg nak ngis ni..
:minimo_29:
Sedihnya!!Thun dpan aku da jadi Candicate PMR..
Isk..isk..isk..
Mcm mane la ek...Hrap2 kputusan aku baik mcm UPSR dulu..
Insya-allah aku akan wat sehabis baik&belajar rajin2..
Tpi yg aku risau skrg ni..
Thun depan adakah aku akan kekal kelas A lgi..
Amin..
Doa-doakan la yerr aku kekal..
Risau bangat deh..

:minimo_25:

2 talking:

::SRISUFI:: said...

salam deqnaz dear...

belajar leklok k...kena bijak bahagi masa tau ..

harap deqnaz berjaya dgn cemerlang nanti

sis doakan

ikoko said...

good luck la okeh.. :)

bleh je nak online. tapi limitkan 2 hari sekali ke.. setiap kali online tu bagi limit 1 jam je.. :)

 
Diary Of Miss Naz © 2008. Design: ~ Sweet Baby Girl